Gezond avondeten

Quinoa/bulger maaltijdsalade met zalm

Lekker, voedzaam en klaar in een handomdraai. Met de AH voorgekookte bakjes quinoa-bulgermix is deze gelijk te gebruiken en daardoor is je maaltijdsalade zo klaar. Met het warme weer eet ik graag salades, maar ook bij een BBQ of als lunch mee na het werk. Ingrediënten:

  • 1 zak botersla
  • 1 pakje taugé
  • 1 bak gekookte quinoa-bulger 250 gram
  • 1 rode ui
  • ongeveer 100 gram wokzalm
  • 200 gram snijbonen
  • Hela Salad & Sandwich mosterd – dille dressing
Bereiding:
  • was de sla en laat deze even goed uitlekken.
  • Bak de zalmblokjes in een wok tot deze goed gaar zijn.
  • Kook de snijbonen volgens de gebruiksaanwijzing in een pannetje en laat deze vervolgens even afkoelen.
  • Verdeel de sla in een grote slakom voeg hier het bakje gekookte quinoa-bulger, de rode ui in stukjes, en de taugé aan toe.
  • Als de snijbonen iets zijn afgekoeld voeg je deze ook toe en als laatste verdeel je de stukjes zalm over de salade.
  • Voeg dressing naar smaak toe.
Lekker met een stukje stokbrood in het zonnetje in de tuin, Eet smakelijk, Liefs Rolien