Your address will show here +12 34 56 78
TRAJECTEN & PRIJZEN

Wil je weer lekker in je vel zitten, gezondere keuzes leren maken en energieker in het leven staan?
Dan is dit de eerste stap om samen met mij op zoek te gaan naar een gezondere leefstijl!


Samen bepalen we jouw coahingstraject.


Zie hieronder de mogelijkheden die ik aanbied.

Coaching

Tijdens de intake kijken we waar de knelputen zitten die we vervolgens samen in kaart gaan brengen en waar we samen mee aan de slag gaan. Hierin proberen we ons niet alleen te focussen op wat er minder gaat, maar is het ook juist goed om te stimuleren wat er al wél goed gaat. Mijn grote passie voor voeding, beweging en gezondheid wil ik graag delen met anderen.

Training

• 2x Looptraining • 2x Kickbike training (grote steps) • 2x circuittraining • 1x Een loop-fiets training • 1x Een langere training op de vijfwal • 1x Een training met als thema: samenwerking • 1x Een informatiebijeenkomst over voeding en lifestyle Tijdens de informatiebijeenkomst is het mogelijk om eigen invulling te geven, doormiddel van vragen of thema’s. De start zal zijn op woensdagochtend 5 September 2018 om 9.00 / locatie de bergjes in houten. De trainingsmomenten vinden buiten plaats.

TRAJECTEN & PRIJZEN

Lifestyle

Intake & 3 coachingsmomenten (30 minuten). €100,- incl BTW

Lifestyle+

Intake & 6 coachingsmomenten (30 minuten). €150,- incl BTW

Lifestyle++

Intake & 9 coachingsmomenten. €225,- incl BTW

ZO WERK IK:

We kijken samen naar je huidige situatie en maken deze inzichtelijk om te bepalen hoe we het coachingstraject gaan inzetten.

Vanuit het intakegesprek komen we erachter of er een klik is en of ik de juiste persoon ben om je een duwtje in de goede richting te geven.

Met praktiche tips en handvatten, kijken we of ik je coachingvragen kan beantwoorden.

Ieder mens is uniek en heeft zijn of haar eigen verhaal, hierbij past dus ook alleen een op maat gemaakt plan van aanpak. Waar valt er winst te behalen, waar kunnen we samen kleine stappen zetten om zo de realistisch gestelde doelen te behalen.

Ik wil je laten zien dat we ons niet alleen moeten focussen op wat minder gaat, maar ook juist moeten stimuleren wat er goed gaat.
  • Text Hover